Succesverhaal: Marian Maibaum

Gepubliceerd: 2 september 2023

RELOADHERO VAN DE MAAND

Marian Maibaum (67 jaar)
Traint sinds afgelopen mei, 2x per week bij Reload studios Oisterwijk op het BIOCIRCUIT en is sinds de start maar liefs 11,4% vet kwijt en 1,8 kg meer spieren.


"Ik ben altijd sportief geweest, ik wandel en fiets veel en doe alles op de fiets. Er kwam in mei een punt dat ik toch echt iets aan mijn vetpercentage moest doen, deze ging alleen maar omhoog en wilde toch ook wel fitter voelen.
 

"Ik voel me nu veel lekkerder in mijn vel en ben stukken fitter dan voorheen." 11,4% vet kwijt en 1,7 kg meer spieren in 4 maanden tijd!
 

Sinds ik ben gestart bij Reload studios Oisterwijk heb ik de knop omgezet en eet ik ook veel gezonder en structureler met de combinatie van 2x per week 30 minuten trainen op het BIOCIRCUIT.  Ik voel me nu veel lekkerder in mijn vel, ik ben stukken fitter dan voorheen en ik voel me er erg goed bij. Het zit nu gewoon in mijn gewoonte en dat blijf ik ook doen! Het is geen dieet, het is een leefstijl!"


Nieuwsgierig naar andere ervaringen van onze Reload hero's?
Check hier de reviews op Google.


Heb je moeite om in shape te komen, of heb je een stok achter de deur nodig na de zomervakantie? Reload studios in Oisterwijk helpt je structureel op weg naar een fitter, gezonder en slanker lijf. Tijdens onze kennismaking vertellen we je hoe we werken en hoe we je kunnen helpen om je doel te bereiken. 

Doe nu de unieke online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen of Reload studios Oisterwijk bij jou past.


Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

Aanmelden voor de gratis 10-Dagen Try Out

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in

Meer nieuws