90 dagen Garantie

Wij van Reload Studios Oisterwijk zijn zo overtuigt van onze aanpak, dat wij een garantie geven van 90 dagen! Ben je niet tevreden over het bereikte resultaat dan kun je gewoon kosteloos stoppen! 

Voorwaarden:

  • Train 2x per week, minimaal 20x in 90 dagen.
  • Volg de instructies van de Biocircuit coach.
  • Laat je garantiekaart aftekenen na elke training.

 

Nu: Maak kennis met 1 Gratis Proefmaand!

Speciale uitnodiging voor nieuwe leden: 1 gratis Proefmaand!

Waarom Reload Studios?

Bij Reload Studios Oisterwijk behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Reload Studios onderscheidt zich van andere sportscholen vanwege:

  • Fit in slechts 30 minuten per training
  • Hét alternatief voor de normale sportschool
  • Een veilige, effectieve en uitdagende training voor het hele lichaam

Reload Studios biedt een nieuwe manier van fitness in Oisterwijk, Udenhout, Moergestel, Heukelom, Haaren en Berkel-Enschot: Biocircuit, hét alternatief voor de normale sportschool en is niet vergelijken met Milon Cirkel of eGym. Behaal je doelstelling met 2 keer per week 30 minuten trainen. Wil jij starten met sporten, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan is Reload Studios Oisterwijk de oplossing voor jou!

Claim 1 van de 30 GRATIS Biocircuit Fitness Proefmaanden!

Reload Studios Oisterwijk heeft een speciale actie voor nieuwe leden: 1 gratis Proefmaand Biocircuit fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in om de gratis maandkaart te claimen. We bellen je om een afspraak te maken.

Aanmelden voor de gratis proefmaand

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in