Fitness Aanbod sportschool Reload studios

Je traint in slechts 30 minuten volgens één van onze twee formules. Wat je niveau of doelstelling ook is, bij Reload studios helpen we jou op een persoonlijke, veilige, effectieve en uitdagende manier het hele lichaam. 

"IF YOU DON'T LIKE THE RESULTS, WE WILL GIVE YOU YOUR OLD BODY BACK"

Kom sporten in de persoonlijkste boutique fitness van Oisterwijk en Berkel-Enschot én werk aan een betere versie van jezelf. Je sport alleen of in groep, onder begeleiding van een persoonlijke trainer, en in een huiselijke en sfeervol interieur. 

ONZE WERKWIJZE

Samen bepalen we een realistisch doel en coachen en begeleiden we je op een manier die echt werkt. Je bent welkom, fit of niet.
Wij zijn de stok achter de deur en halen het maximale uit jouw training. Iedere keer weer.
Lees meer >>>

BIOCIRCUIT

Wil je in een kortere tijd veel meer resultaat uit jouw training halen en dit op een effectieve en veilige manier met slechts 2x per week 30 minuten? Dan is Biocircuit van Reload studios de oplossing! 
Lees meer >>>

SMALL GROUP TRAINING

Voor wie kilo's kwijt wil, een strakker lijf wenst of gewoon in shape wil blijven. In een sessie van 30 minuten train je met maximaal 9 personen onder begeleiding van een personal trainer. Kort, krachtig, met heel veel persoonlijke aandacht én met 100% resultaat voor lichaam en geest.
Lees meer >>>

Ja, ik wil gratis 10 dagen TryOut

Start nu met Gratis 10-Dagen Try Out

Voor nieuwe leden van Reload Studios geldt: de eerste 10-dagen gratis biocircuit fitness. We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent.

Waarom Reload Studios?

Bij Reload Studios behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Reload Studios onderscheidt zich van andere sportscholen vanwege:

  • Gegarandeerd resultaat in slechts 30 minuten
  • 90 Dagen Garantie
  • Hét alternatief voor de normale sportschool
  • Kleinschalig, huiselijk en sfeervol met echte persoonlijke aandacht
  • Een veilige, effectieve en uitdagende training voor het hele lichaam

Reload Studios biedt een nieuwe manier van fitness in Oisterwijk, Berkel-Enschot, Udenhout, Moergestel, Heukelom en Haaren: Biocircuit, hét alternatief voor de normale sportschool en is niet vergelijken met Milon Cirkel of eGym. Behaal je doelstelling met 2 keer per week 30 minuten trainen. Wil jij starten met sporten, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan is Reload Studios Oisterwijk de oplossing voor jou!

Uitsluitend online aan te vragen!

Vul hieronder je gegevens in en start met 10 dagen gratis biocircuit fitness. Wij nemen direct contact met je op voor een startafspraak.

Aanmelden voor de 10-Dagen Try Out

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in