Recept: Proteïne snickers
WAUW! Deze snickers zijn zo me-ga lekker. Ze doen absoluut niet onder aan de echte variant. De repen zijn lekker sticky, knapperig en zoet. Je nieuwe favo tussendoortje.
DIT HEB JE NODIG
ZO MAAK JE HET
- Maal de havermout fijn in een keukenmachine. Voeg de eiwitpoeder, agave siroop en appelmoes toe en kneed tot een samenhangend deeg.
- Bedek een kleine ovenschaal of brownievorm met bakpapier. Verdeel het deeg over de bodem en zet in de koelkast.
- Verwarm de pindakaas kort samen met de kokosolie, zodat deze vloeibaar worden. Voeg ede agave siroop toe en meng goed.
- Verdeel de karamel laag over de koekbodem en zet opnieuw in de koelkast.
- Hak de ongezouten pinda's grof en smelt de chocolade samen met de kokosolie.
- Haal de bakvorm uit de koelkast. Verdeel de pinda's over de karamel laag en maak af met de chocolade laag.
- Laat het geheel uitharden in de koelkast en snijd in acht repen.