Recept | Visstoof met kabeljauw
Een visstoof met maar 6 ingrediënten? Yes, you can! Deze visstoof is perfect voor een doordeweekse dag!
INGREDIËNTEN:
- 3 tenen knoflook
- 3 eetlepels milde olijfolie
- 800 gram Provençaalse roerbakgroente
- 600 gram passata basilico
- 500 gram kabeljauwhaasjes
- 125 gram mozzarella
BEREIDINGSWIJZE:
- Snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een grote hapjespan en fruit de knoflook 2 min.
- Voeg de groente toe en roerbak 5 minuten op hoog vuur. Schenk de passata erbij en breng op smaak met peper en eventueel zout. Breng aan de kook op middelhoog vuur.
- Snijd ondertussen de kabeljauwhaasjes in stukken van ongeveer. 4 cm. Bestrooi de vis met peper en zout, voeg toe aan de saus en zet het vuur laag. Stoof 4 minuten met de deksel op de pan tot de vis gaar is.
- Snijd de mozzarella in stukjes van 1 cm en roer door de stoof. Laat smelten met de deksel op de pan. Verdeel de kabeljauwstoof over diepe borden en bestrooi met peper.
VOEDINGSWAARDEN (per persoon):
- Kcal: 290
- Eiwit: 33 gram
- Koolhydraten: 20 gram
- Vetten: 7 gram
Reload studios in Oisterwijk en Berkel-Enschot helpen je structureel op weg naar een fitter, gezonder en slanker lijf. Tijdens onze kennismaking vertellen we je hoe we werken en hoe we je kunnen helpen om je doel te bereiken.
Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.