Recept | Visstoof met kabeljauw

Gepubliceerd: 7 maart 2024

Een visstoof met maar 6 ingrediënten? Yes, you can! Deze visstoof is perfect voor een doordeweekse dag! 


INGREDIËNTEN:

  • 3 tenen knoflook
  • 3 eetlepels milde olijfolie
  • 800 gram Provençaalse roerbakgroente
  • 600 gram passata basilico
  • 500 gram kabeljauwhaasjes
  • 125 gram mozzarella


BEREIDINGSWIJZE:

  • Snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een grote hapjespan en fruit de knoflook 2 min.
  • Voeg de groente toe en roerbak 5 minuten op hoog vuur. Schenk de passata erbij en breng op smaak met peper en eventueel zout. Breng aan de kook op middelhoog vuur.
  • Snijd ondertussen de kabeljauwhaasjes in stukken van ongeveer. 4 cm. Bestrooi de vis met peper en zout, voeg toe aan de saus en zet het vuur laag. Stoof 4 minuten met de deksel op de pan tot de vis gaar is.
  • Snijd de mozzarella in stukjes van 1 cm en roer door de stoof. Laat smelten met de deksel op de pan. Verdeel de kabeljauwstoof over diepe borden en bestrooi met peper.


VOEDINGSWAARDEN (per persoon):

  • Kcal: 290
  • Eiwit: 33 gram
  • Koolhydraten: 20 gram
  • Vetten: 7 gram

 

Reload studios in Oisterwijk en Berkel-Enschot helpen je structureel op weg naar een fitter, gezonder en slanker lijf. Tijdens onze kennismaking vertellen we je hoe we werken en hoe we je kunnen helpen om je doel te bereiken. 

Doe nu de unieke online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen of Reload studios bij jou past.


Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

Aanmelden voor de gratis 10-Dagen Try Out

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in

Meer nieuws