Succesverhaal: Given Sutisna

Gepubliceerd: 14 juni 2023

RELOAD HERO VAN DE MAAND 

Given Sutisna (25 jaar)
Traint 3x per week bij Reload studios. 

Sinds februari jl. 6% vet kwijt en 5 kg meer spieren.

"Ik heb echt een stok achter de deur nodig om te trainen en vooral te blijven trainen. Bij Reload studios in Oisterwijk voelde het direct goed. Heel persoonlijk en top coaches en helpen met het verbeteren van je leefstijl. Ik kom hier altijd met plezier sporten.

Ik werk dagelijks in het restaurant van mijn ouders, waardoor mijn eetmomenten niet altijd goed waren en verkeerde dingen at. Ik heb meer structuur in mijn dagelijks leven gevonden en sporten is nu een vast onderdeel hierin geworden.
Ik voel me veel beter en heb meer energie heel de dag door. Zelfs mijn kleine zusje raakt gemotiveerd door mijn resultaten en dat is super fijn."

Nieuwsgierig naar andere ervaringen van onze Reload hero's?
Check hier de reviews op Google.
 

Heb je moeite om in shape te komen, of heb je een stok achter de deur nodig na de zomervakantie? Reload studios in Oisterwijk helpt je structureel op weg naar een fitter, gezonder en slanker lijf. Tijdens onze kennismaking vertellen we je hoe we werken en hoe we je kunnen helpen om je doel te bereiken. 

Doe nu de unieke online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen of Reload studios Oisterwijk bij jou past.


Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

 

Aanmelden voor de gratis 10-Dagen Try Out

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in

Meer nieuws