Succesverhaal: Andrea Roozendaal

Gepubliceerd: 9 januari 2024

RELOADHERO VAN DE MAAND

Andrea Roozendaal (58 jaar)

Traint sinds november 2022, gemiddeld 2x per week bij Reload studios Oisterwijk op het BIOCIRCUIT en is sinds de start maar liefs 10,8% vet kwijt. Andrea voelt zich vooral veel beter in haar vel, zowel lichamelijk als mentaal.

"Ik ben gestart met sporten bij Reload om aan mijn fitheid te werken en gezonder te leven. Afvallen was dan mooie bijeenkomst. Ik hou van een bourgondische levensstijl, alleen ging dit met extra sporten niet het verschil maken. Later dat jaar kreeg ik ook nog een burn-out. Door bepaalde zaken te accepteren en los te laten ben ik sneller uit deze fase gekomen. Vanaf dat moment ben ik echt anders gaan denken, het moest gewoon.
Ik vond meer balans in sporten, voeding, rust en slaap. Na 19:00 uur geen eten meer, ben meer water gaan drinken. Heb gewoon mijn leefstijl omgegooid maar ben nog steeds even gezellig hoor
😉.”
 

“Door verandering van mijn leefstijl, meer bewegen en balans in voeding en rust heeft dit mij gebracht hoe ik me nu voel. Meer energie, zit lekkerder in mijn vel en geen klachtjes meer.”


“Ik ben veel structureler gaan trainen bij Reload en wandel ik 4 keer per week zo’n 5 tot 7 km. Het zit nu gewoon in mijn routine.  

Ik merk dat mijn medische klachten hierdoor minder zijn geworden en veel meer energie terug heb gekregen en voel me super! En nog een extraatje mijn man Peter, is hierdoor extra gemotiveerd door geworden en traint nu wekelijks 2x per week bij Reload en volgt hier de Small Group Trainingen.”


Nieuwsgierig naar andere ervaringen van onze Reload hero's?

Check hier de reviews op Google.


Heb je moeite om in shape te komen, of heb je een stok achter de deur nodig? Reload studios in Oisterwijk helpt je structureel op weg naar een fitter, gezonder en slanker lijf. Tijdens onze kennismaking vertellen we je hoe we werken en hoe we je kunnen helpen om je doel te bereiken. 

Doe nu de unieke online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen of Reload studios Oisterwijk bij jou past.


Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

Aanmelden voor de gratis 10-Dagen Try Out

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in

Meer nieuws