Hoe maak ik tijd om te sporten?

Gepubliceerd: 11 oktober 2022

In de ideale wereld wil je waarschijnlijk nóg vaker bewegen dan je nu doet. Maar daar komen de kids, je baan, je vrienden en het huishouden de hoek om kijken. We horen je denken: hoe moet ik dit allemaal managen én ook nog eens sporten? Wij van Reload studios Oisterwijk vertellen het.


‘IK HEB GEEN TIJD’

Waarom jij niet en anderen wel? Iedereen heeft 24 uur in een dag. Het zit ‘m erin hoe je deze tijd indeelt. Ben je een vroege vogel? Probeer het sporten in de ochtend te plannen, voordat de rest van de wereld ontwaakt. We zijn niet voor niets al om 07:30 uur open! Ga je liever later op de dag? Dan is het beste moment direct door na je werk. Gooi die sporttas op de achterbank, zodat je niet eerst naar huis moet om om te kleden, dit voorkomt dat je motivatie weer verdwijnt als je thuis komt. En nog een groot voordeel, voor het avondeten trainen zorgt ervoor dat je nog een extra 'afterburn' hebt i.p.v. een 'foodcoma dip'.
Je hoeft geen uren te trainen, want bij Reload studios Oisterwijk is je training kort en intensief maar wel resultaat gegarandeerd in slechts 30 minuten per training. Dit is overigens maar 2% van jouw dag. Dus 'Ik heb geen tijd' = kies voor prioriteit! ;-)


STEL PRIORITEITEN

Veel mensen plannen sporten om hun dagelijkse verplichtingen heen. Beweging zorgt er juist voor dat je je dagelijkse taken beter aan kunt en geeft je meer energie om extra dingen op te pakken. Goed om sporten dus hoog op de prioriteitenlijst te zetten. Daarom ga jij vanaf nu om je sportmomenten heen plannen, en niet andersom. Prik ze per week vast in je agenda. Uh nee, prik ze per week vast in Mywellness App van Reload studios en deze wordt direct in jouw (werk)agenda geschoten. 


DAAG JE COLLEGA’S UIT

Haal je baas (tenzij jij zelf die baas bent natuurlijk) over om te starten met bedrijfsfitness. Twee keer per week 30 minuten na werk of tijdens het werk samen met je collega’s, twee rondjes Biocircuit of meedoen aan de Small Group Trainingen zorgt niet alleen voor fittere werknemers, maar versterkt ook de onderlinge band. Jan-Willem van Reload studios Oisterwijk: “Bedrijfsfitness kan daarbij veel financieel voordeel opleveren. Bij sommige werkgevers loopt de korting zelfs op tot 50%." Omdat dit per bedrijf verschilt, kun je het beste eerst bij je werkgever vragen wat de mogelijkheden zijn voor jou.


Nog niet lid, maar wil je wel beginnen met sporten? Vraag hieronder de gratis 10-DAGEN Try Out aan.

 

Aanmelden voor de gratis 10-Dagen Try Out

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in

Meer nieuws