De favoriete tussendoortjes van Reload studios onder de 100 calorieën

Gepubliceerd: 13 mei 2023

Eten is nu eenmaal een favoriete bezigheid van velen en geef toe, een leven zonder snacks of snoepmomenten is simpelweg minder leuk. Daartegenover staat vaak dat je onnodig veel calorieën binnenkrijgt tijdens snack momenten waardoor je resultaat nadelig wordt beïnvloedt.

Wij hebben daarom een lijst opgesteld met een aantal van onze favoriete tussendoortjes onder de 100 calorieën. Enjoy! 


GEKRUIDE GARNALEN SPIESJES
Rijg zo’n 5 garnalen aan een saté prikker. Leg de garnalen spiesjes vervolgens in een grote ovenschaal en voeg daar peper, zout, chilipoeder, paprikapoeder en 1 theelepel pepersaus aan toe. Draai de spiesjes een aantal keer om zodat de kruiden en saus goed verdeeld zijn. Gril de garnalen spiesjes 2-3 minuten per kant totdat deze roze worden.


CAPRESE SPIESJES
Schuif op elk spiesje 2 cherry tomaten, 1 mozzarella bolletje en 2 basilicumblaadjes. Bestrooi dit vervolgens met wat olijfolie en balsamicoazijn.


MINI COURGETTE PIZZAS
Leg de courgette in plakjes op een hete grillpan en bak tot beide kanten knapperig beginnen te worden. Bestrooi de courgette vervolgens met peper, zout, kaas en peperoni. Grill tot de kaas is gesmolten en bestrooi tot slot met basilicum.


WATERMELOEN BLOKJES
Maak met behulp van een speciale watermeloen snijder watermeloen blokjes. Snijd vervolgens komkommer, rode ui, munt, koriander in kleine stukjes en bestrooi dat over de meloen. Gooi hier tot slot wat limoensap overheen.


KOMKOMMER TAARTJES MET GARNALEN
Maak een tzatziki dressing van magere kwark, gehakte komkommer, zout, en dille in een kleine kom en zet deze opzij. Verhit vervolgens olie op middelhoog vuur en bak de garnalen 3-4 minuten aan elke kant. Snijd daarna de komkommer in wat dikkere plakjes en leg deze op een groot bord. Top de komkommer plakjes af met de garnalen en 1 theelepel tzatziki saus.


GEVULDE EIEREN MET OLIJVEN
Snijd de eieren in de lengte doormidden en verwijder de dooiers. Leg de dooiers in een aparte kom en pureer dit tot een mengsel. Roer hier 1 theelepel mayonaise, citroensap, zout en peper doorheen. Garneer indien gewenst met wat gesneden olijven.


EFFECTIEF TRAINEN & GECOACHED WORDEN MET 100% RESULTAAT GARANTIE?

Bij Reloadstudios Oisterwijk is het onze drijfveer om mensen te helpen hun fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Wij vergroten de quality of life. Het is ons doel om je de beste versie van jezelf te laten zijn. Ook zo nieuwsgierig geworden?

Tijdens onze kennismaking vertellen we je hoe we werken en hoe we je kunnen helpen om je doel te bereiken. 

Doe nu de unieke online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen of Reload studios Oisterwijk bij jou past.


Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

Aanmelden voor de gratis 10-Dagen Try Out

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in

Meer nieuws