Belangrijke update

Gepubliceerd: 20 december 2021

RELOAD NEVER STOPS

Nederland is weer in lockdown. De gyms zijn gesloten tot 15 januari.
Maar wij zouden Reload Studios niet zijn als we niet een oplossing hebben om Oisterwijk toch nog fit, gezond en sterk te houden.

Wij blijven positief en zorgen na afloop van je workout voor een glimlach op jouw gezicht. Ook nu zorgen wij weer voor een lichtpuntje in deze donkere dagen voor Kerst, samen met de vrienden van Reload, onze gezelligheid en warmte, jouw (enige) uitje!

WAT GAAN WE DOEN?
Tijdens de vorige lockdowns hebben wij ons aanbod aangepast en gelukkig mogen we dat nu ook weer doen. Dat betekent dat wij onze Small Group Trainingen van 30 minuten niet binnen maar buiten gaan verzorgen.

Opnieuw in een tent voor deur van Reload studios Oisterwijk. Er mag namelijk gesport worden met maximaal 2 personen, exclusief trainer op 1,5 meter afstand én meerdere tweetallen is toegestaan.

Kun je niet wachten om te trainen? Boek direct jouw 30 minuten workout in de Mywellness-App.
Check hier het rooster en de beschikbare plaatsen.

Small Group Training is en full body workout waarbij we werken aan jouw conditie, spierversterking en verbrand je ook nog eens veel calorieën (minimaal 400!). De oefeningen zijn veilig en effectief en dat in slechts 30 minuten.   

WAT NOG MEER?
Als je ervoor kiest om door te trainen tijdens de lockdown (wat wij natuurlijk hopen, om blijvend fit en gezond te blijven), dan blijft jouw lidmaatschap actief en hoef je verder hiervoor niets te doen.

Maak je liever geen gebruik van de Reload Outdoor mogelijkheden, dat kan natuurlijk ook.
Dan zetten wij jouw lidmaatschap op een tijdelijke stop totdat de lockdown voorbij is. Met andere woorden: je betaalt niets in de periode dat we dicht zijn. Deze periode van de lockdown wordt achter jouw lidmaatschap aangeplakt. Wil je hiervan gebruik maken, mail naar oisterwijk@reloadstudios.nl

Is er al (iets) vooruit betaald? Geen probleem. Het systeem rekent uit wat je tegoed is nadat de lockdown weer voorbij is.

We hopen je natuurlijk snel te zien en boosteren jouw fitheid en gezondheid naar een hoger level.

Tot gauw!

Jouw Reload vrienden
Jan-Willem & Mark

 

Aanmelden voor de gratis 10-Dagen Try Out

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in

Meer nieuws