UPDATE: Maart nieuws corona

Gepubliceerd: 18 maart 2020

Beste Reload-ers,

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen.

Uiteraard zijn we achter de schermen door gegaan om onze dienstverlenging toch voor te zetten zodat wij jullie nog steeds fit kunnen houden. Daarbij hebben de afgelopen dagen hard gewerkt aan een online platform. Wij willen u vragen om hier fanatiek mee aan de slag te gaan totdat de boutique weer geopend is, wij volgen ondertussen de ontwikkelingen, mochten wij meer weten, brengen we u uiteraard op de hoogte.

Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ondanks het nog maar kort geopend zijn, onze relatie met u kunnen behouden. U als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Uw steun en vertrouwen in Reload zorgt ervoor dat wij ook na alle hectiek ons kwalitatief hoge aanbod kunnen blijven aanbieden.

Reload wordt nog eens extra geraakt omdat wij nog maar amper een maand open zijn en onze financiële buffer volledig gestoken hebben in het opzetten van ons bedrijf. Het is daardoor voor ons, evenals bij alle andere fitnesscentra, essentieel dat de incasso’s vooralsnog mogen doorgaan, zodat u ook na deze crisis kunt blijven sporten in onze boutique. Wij vragen daarom om uw geduld, begrip en loyaliteit, om betalingen niet te storneren.

Wij zijn voornemens om uiterlijk begin april te communiceren over een passende compensatie. Tot dan hopen wij dat u ons de tijd wilt geven om dit vraagstuk op te lossen. In de tussentijd, zorg goed voor uzelf en uw naasten. 

In onderstaand overzicht de meest gestelde vragen met antwoorden om u te informeren over de Corona maatregelen, abonnementen en hoe u toch kunt blijven sporten.

Met vriendelijke groet,

Team Reload studios

 

Aanmelden voor de gratis 10-Dagen Try Out

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in

Meer nieuws