Reload Studios opent haar deuren vanaf februari

Gepubliceerd: 18 december 2019

Komende maand opent aan de Lindeplein 6 in Oisterwijk een exclusieve fitness studio haar deuren, Reload Studios. Eigenaar en inwoner van Oisterwijk, Jan-Willem Mooren (34 jaar) begint na 17 jaren ervaring in de fitnessbranche (mede eigenaar van  de sportscholen Multifit in Tilburg en Hilvarenbeek) een nieuw concept.

‘Er is steeds meer vraag naar in korte tijd een zo groot mogelijk trainingsresultaat, met meer persoonlijke aandacht in een omgeving die huiselijk en gemoedelijk is en dat is juist wat wij bieden.’ aldus Jan-Willem.

Ons concept heeft zich al bewezen, Jan-Willem werkt ruim één jaar met dit unieke en nieuwe product van TechnoGym, genaamd, ‘BIOCIRCUIT’. En heeft hier al meer dan 400 enthousiaste sporters op weg geholpen naar hun trainingsdoel. Wij hebben zoveel vertrouwen in ons concept dat wij een geld-terug-garantie geven als de klant na 90 dagen niet tevredenen is.

BIOCIRCUIT: een compleet en uniek trainingsconcept

‘Wil je in een kortere tijd veel meer resultaat uit jouw training halen en dit op een effectieve en veilige manier met slechts 2x per week 30 minuten? Dan is BIOCIRCUIT van Reload Studios Oisterwijk de oplossing’, zegt Mark Jacobs (gastheer van de studio, 35 jaar). Veel mensen kennen Mark van diverse horeca zaken in Oisterwijk en als ex mede-eigenaar van restaurant de Kazerne. Mark en Jan-Willem kennen elkaar al jaren uit de tenniswereld en zijn ook nog eens goede vrienden. De energieke en spontane Mark past perfect bij de gastvrijheid die wij uit willen stralen, zegt Jan-Willem en natuurlijk is hij omgeschoold tot volwaardige trainer.

Wat maakt Reload Studios zo uniek?

Gewicht verliezen, fitter worden, kracht opbouwen, gezond ouder worden: verschillende redenen om te fitnessen, elk met een eigen aanpak. Een standaardaanpak bestaat niet.

Reload Studios biedt een training op maat waarmee je jouw fitnessdoelen in korte tijd bereikt, mede dankzij de geavanceerde BIODRIVE-technologie. Deze uniek technologie is niet te vergelijken met eGym of Milon Cirkel. Deze circuit training is uniek in de regio.

Het begeleide programma geeft je een meeslepende ervaring, zonder te wachten of instellingen te hoeven veranderen. Het circuit heeft alles wat je nodig hebt om je lichaam maximaal te activeren. Deze snelle en effectieve training staat altijd voor je klaar.

De coach stelt met jou de apparatuur in en je doet een test per toestel. Daarna kies je met welk trainingsdoel je aan de slag gaat: Werk aan je conditie, afslanken of spierversteviging? Welk doel het ook is, met het BIOCIRCUIT is het mogelijk.

TRAINING:

Na de instellingen kun je trainen. Het slimme circuit zorgt ervoor dat je elk moment van de dag kunt instromen en kent geen wachttijden. Met maar 1x inloggen worden alle toestellen die je doet op maat voor je ingesteld! Na 30 minuten ben je klaar. Tijd om te kletsen heb je niet, maar na een half uur heb je lekker getraind. En kletsen kan dan weer aan tafel onder het genot van gratis vers bakje koffie of thee :)

Ook zo nieuwsgierig wat Reload Studios voor jou kan betekenen?
Kom dan langs tijdens de PRE-SALE WEEKENDEN op 25 & 26 januari, 1 & 2 februari en 8 & 9 februari telkens van 13:00 tot 16:00 uur. 
Vanaf zaterdag 8 feburari a.s. is Reload Studios Oisterwijk 6 dagen per week geopend. 

 

Aanmelden voor de gratis proefmaand

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in

Meer nieuws