Reload studios Oisterwijk uitgeroepen tot beste sportschool 2021

Gepubliceerd: 1 november 2021

Reload Studios is uitgeroepen tot beste sportschool van de gemeente Oisterwijk, meeste stemmen én hoogste waardering met een score van 9.4 en beloond met de 'Gold Award 2021'

Afgelopen maand kon er door inwoners van Oisterwijk en een vakjury uit de branche gestemd worden. Alle sportscholen in gemeente Oisterwijk deden mee aan deze Dutch Fitness Awards

Wij zijn daarom extra trots dat wij deze titel het komend jaar mogen voeren. Samen met Mark hebben we het afgelopen jaar, ondanks de door de overheid opgelegde Corona maatregelen, naar oplossingen gezocht om toch verantwoord te blijven sporten. En dan ook nog winnen van gevestigde fitness bedrijven is als nieuwkommer in Oisterwijk helemaal super. 

Wij willen jullie dan ook bedanken voor je uitgebrachte stem en blijk van waardering! 

We blijven jullie motiveren en coaching op weg naar gegarandeerd resultaat. We gaan dit samen met jullie vieren als het weer even mag!

Fitte groet, 
Jan-Willem

 

Nieuwsgierig wat Reload studios Oisterwijk zo bijzonder maakt en waar gegarandeerd resultaat wordt behaald in slechts 30 minuten per workout. Start gratis en vrijblijvend met onze 10-Dagen Try out en ervaar zelf! 

PS: Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

 

Aanmelden voor de gratis 10-Dagen Try Out

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in

Meer nieuws