Reload studios Oisterwijk gaat samenwerken met Empower Training en Coaching

Gepubliceerd: 17 januari 2021

Mijn naam is Remco Jonkers, eigenaar, Personal Trainer en Coach van Empower Training en Coaching. Al langere tijd werk ik in de fitnessbranche, onder ander als personal trainer. Vanaf januari ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Empower, waarin ik werkzaam ben als Personal Trainer en Coach.

Empower staat voor kracht. De kracht die jijzelf al in je hebt om doelstellingen en resultaten te behalen waarvan je van tevoren niet had bedacht dat je deze kunt behalen.

Tegenwoordig wordt alles makkelijk gemaakt: als we ziek zijn krijgen we medicijnen, wanneer we willen afvallen gebruiken we een pilletje of (crash-) dieet en we willen er zo min mogelijk voor doen om gezond te worden. Dit doen we allemaal omdat we bang zijn om uit onze comfortzone te stappen. Helaas is in je comfortzone blijven zitten niet de manier waarop je jouw resultaten gaat bereiken. Door in je comfortzone te blijven, stap je niet uit herhalende patronen en blijf je jezelf dus ook niet lekker of niet zelfverzekerd voelen.

Je lichaam is de basis van het leven. Om sterk en zelfverzekerd in het leven te staan is het belangrijk dat je lichaam ook sterk en gezond is. In mijn training en coaching kijk ik naar verschillende onderdelen, waarin wie jij bent als persoon centraal staat. Voordat je jouw doelen kunt behalen moet je een aantal onderdelen beheersen. Hierin starten we met de fundering van je lichaam: je mindset. Je mindset valt of staat met hoe jij fysiek de dag door komt. Door te trainen daag jij je lichaam uit om naar een volgend level te gaan en ga je merken dat je steeds meer aan kunt. Mijn trainingen worden zo ingezet dat ze ook overeenkomen met de doelen die jij hebt gesteld.

Om de energie om te zetten en goed te kunnen functioneren en presteren heeft je lichaam voeding nodig. Om deze reden kijken we tijdens mijn training en coaching ook naar jouw voeding en passen we jouw voedingsschema aan naar wat past bij jouw leven en wat je van jouw lichaam vraagt. We werken niet met een dieet en vinden het daarnaast heel belangrijk dat je kunt genieten van de mooie momenten in het leven.

Ga aan de slag met het oncomfortabele en investeer in jezelf om meer uit jouw leven te halen. Doe dit omdat JIJ het verdient en omdat JIJ meer uit jouw leven wilt halen.

Ik ben super gemotiveerd om aan de slag te gaan met mensen die 100% bereid zijn om te werken aan hun doelen. In zowel de ups en downs sta ik voor je klaar en samen gaan we knokken om jouw doelstellingen te behalen. Ben jij enthousiast geworden door mijn verhaal en heb jij zin om er tegenaan te gaan? Ik help je graag verder!
Mijn aanbod bestaat uit verschillende trajecten, welke aangepast worden op jouw lichaam en mindset. Denk hierbij aan (online) coaching, groepstrainingen en personal training.

Heb ik jouw interesse gewekt?

Klik hier en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan! 

En vergeet niet: wie je bent bepaal jij, niet je verleden!

 

Aanmelden voor de gratis 10-Dagen Try Out

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in

Meer nieuws