Open weekenden groot succes bij Reload Studios Oisterwijk

Gepubliceerd: 4 februari 2020

De afgelopen 2 weekenden heeft Reload Studios Oisterwijk Pre-Sale Weekenden gehouden. Deze zijn door zeer veel belangstellenden bezocht en het aantal aanmeldingen is ook boven verwachting. 
Jan-Willem zegt: "het geeft een goed gevoel dat er nu al zeer veel postieve reacties komen op Reload Studios, terwijl de studio nog niet eens af is en het wordt alleen maar mooier." Ook Mark heeft er zin in en bewondert de studio. "De aanmeldingen en aanvragen komen binnen, we hebben enthousiaste klanten uit Oisterwijk, die ik nog ken uit mijn horeca verleden bij De Kazerne in Oisterwijk, maar ook klanten uit Moergestel, Udenhout, Berkel Enschot en Haaren weten ons al te vinden, super toch?" 


Reload Studios Oisterwijk biedt een nieuwe manier van fitness, hét alternatief voor de normale sportschool. Een uniek en compleet trainingsconcept met gegarandeerd resultaat in slechts 30 minuten! 

PRE-SALE WEEKEND EN START

Komende dagen wordt er door de twee fanatieke sporters hard doorgewerkt aan hun 'customer journey' en look and feel van de boutique. Komend weekend gaan de deuren definitief open en staat de eerste ochtend vol met de intake afspraken (instellingen en lichaamsscan) gevolgd door de allerlaatste PRE-SALE WEEKEND van 13:00-16:00 uur. 

Ben je ook zo nieuwsgierig hoe Reload Studios jou kan helpen? Kom dan langs op zaterdag of zondag en laat je informeren over de mogelijkheden. 

 

Aanmelden voor de gratis proefmaand

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in

Meer nieuws