Noteer alvast in jouw agenda: 19 mei dat binnen sporten weer mag

Gepubliceerd: 21 april 2021

We hebben zeer goed nieuws sportlieveling, er gloort hoop. 

Tijdens de laatste persconferentie maakte het demissionaire kabinet bekend, dat de lockdown- versoepelingen per 28 april ingaan en dat we per 19 mei weer binnen mogen sporten

Tijdens de vorige lockdown heeft de fitness branche aangetoond dat dit veilig en verantwoord kan en het open stellen van de binnen fitness kan wat ons betreft niet snel genoeg gaan. Zodra de richtlijnen van de overheid en de definitieve openingsdatum duidelijk(er) zijn, hoor je van ons. 

RELOAD OUTDOOR GYM

Wij betreuren dat de overheid nog steeds niet in haar beslissingen het verantwoord bewegen meeneemt om COVID-19 te bestrijden. Diverse wetenschappelijke onderzoeken en studies hebben aangetoond, dat wij in deze pandemie ongezonder zijn gaan eten en minder zijn gaan bewegen. Met als gevolg dat 25% van de Nederlandse bevolking 5,6 kilo is aangekomen.

Blijkbaar heeft het kabinet geen oor naar het preventief bestrijden van het coronavirus. Toch is ook aangetoond dat mensen met een goede conditie en goed gewicht minder ernstig ziek worden van het virus en dus ook minder kans hebben om op de overvolle IC’s terecht te komen.

Reload studios zet zich keihard in om inactiviteit tegen te gaan en biedt ook tijdens deze lockdown full body trainingen aan. 

  • Wij zijn de stok achter de deur
  • Voel je lekkerder in je vel
  • Voel je fitter
  • Anti stress middel
  • Boost jouw immuunsysteem

Check hier wat wij nu aanbieden op weg naar resultaat, op weg naar een weerbaarder jij!

 

Aanmelden voor de gratis 10-Dagen Try Out

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in

Meer nieuws