Lindeplein Oisterwijk blijft in beweging tijdens lockdown Nederland

Gepubliceerd: 6 april 2020

Door de Corona maatregelen van het rijk moeten alle fitnesscentra voorlopig sluiten. Toch wil Reload Studios Oisterwijk blijven werken aan de gezondheid van de inwoners van Oisterwijk. Omdat u door deze maatregel niet meer naar ons kunt komen, komen wij naar u! Luidt de slogan. Afgelopen weekend was zo'n 30-minute Reload-huiskamer-workout, deze werd gegeven aan de bewoners op het Lindeplein in Oisterwijk waar tevens Reload studios is gevestigd. Het hele lichaam werd geactiveerd zowel conditioneel als spierversterkend. 

Jan-Willem Mooren zegt: "We hebben de adviezen opgevolgd van het NL-Alert. In deze tijden is het belangrijk in beweging te blijven zeker nu het advies is om binnen te blijven. Veel mensen worden inactief waardoor de weerstand minder wordt en andere ziektes op de loer liggen, dit wil je voorkomen."

Jan-Willem heeft de eerste workout zelf gegeven samen met Quënsley. De twee trainers stonden op een van de waterfonteinen op het plein zodat omwonende de oefeningen goed konden volgen vanuit hun woonkamer. Er was veel belangstelling van de bewoners en passanten die ook mee deden met de oefeningen. Quensley: 'We willen de saamhorigheid vergroten en dat is gelukt!'

Woensdag 8 en vrijdag 10 april om 11:00 uur (zo lang het nog kan, zonder totale lockdown in Nederland) gaan we door met geven van 30 minuten beweeglessen in Oisterwijk.
Dus sla je balkon ramen en deuren maar open en maak je klaar voor een leuke les!

 

Aanmelden voor de gratis 10-Dagen Try Out

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in

Meer nieuws