Vragen en antwoorden

Update: 24-02-2021

ALGEMEEN

Is Reload Studios Oisterwijk geopend?
De boutique is op dit moment gesloten op last van het RIVM t/m 30 maart. Wel zijn wij aanwezig en trainen we met onze Personal Training Outdoor sessies voor de deur van Reload Studios in de tent.
Telefonisch zijn wij bereikbaar om je te woord te staan tijdens onze reguliere openingstijden.

Welke faciliteiten bieden jullie nu aan tijdens deze lockdown?
De boutique is dicht, maar onze dienstverlening is wel beschikbaar. Vooral in deze tijd is blijven bewegen cruciaal en Reload Studios wil zijn maatschappelijke bijdrage daar volop in blijven leveren. Sterker nog, we hebben onze dienstverlening nog persoonlijker en nog meer maatwerk gemaakt.
Online: bieden wij Reload TV aan. Hiermee train je thuis met onbeperkte toegang tot meer dan 100 video’s en volg onze workouts via livestream. Klik voor meer informatie
Offline: Personal (1-op-1) & Buddy (1-op-2) Training Outdoor (max. 2 personen) - 30 minuten, 6 dagen per week! Klik voor meer informatie PERSONAL TRAINING OUTDOOR

Is het wel toegestaan om te trainen?
Volgens het RIVM en de branche organisatie NL-Actief zijn buitenactiviteiten toegestaan tot maximaal 4 personen. Wij houden ons strikt aan de maatregelen die voor de fitness branche gelden.

Ik wil gebruik maken van de Personal Training outdoor die Reload Studios aanbiedt, hoe werkt dit?
Super dat je meedoet. Je hoeft je alleen maar aan te melden via de Mywellness App. Kies dag en tijd en bevestig. Nog geen klant? Ook dan kun je bij ons trainen. Klik hier voor meer informatie

Waar moet ik me melden en waar moet ik op letten?
De trainingen worden voor de deur van Reload Studios in een overdekte tent gegeven. Je meld je maximaal 5 minuten van tevoren. Handdoek verplicht.
Tip: Trek warme sportkleding aan en gebruik handschoenen en kom zoveel mogelijk te voet of op de fiets, zodat je al warm bent en wij meteen kunnen starten met de training van 30 minuten!

Gaan de trainingen altijd door?
Jazeker! De Personal Trainingen worden verzorgd in een overdekte tent en bij kou wordt deze verwarmd.


 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Kunnen jullie het lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
Op basis van de huidige situatie kunnen we jouw lidmaatschap helaas niet zomaar bevriezen. Voor bevriezen van je lidmaatschap gelden dezelfde voorwaarden als altijd. 

Ik wil mijn lidmaatschap bij Reload Studios per direct opzeggen, kan dat?
Wat jammer om te horen dat je jouw lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om jouw lidmaatschap per direct op te zeggen. Wij hanteren de reguliere opzegvoorwaarden:

  • Als het bindende termijn van je lidmaatschap is afgelopen, kun je je lidmaatschap stopzetten met 1 maand opzegtermijn
  • Is de bindende termijn van je lidmaatschap nog niet afgelopen, dan kun je helaas niet opzeggen.

Mijn vraag staat er niet bij, hoe kan ik antwoord krijgen op mijn vraag?
Begrijpelijk dat je vragen hebt, omdat het voor iedereen een uitzonderlijke situatie is, hopen wij op jouw begrip. Vul je vraag of opmerking hier in en wij proberen deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Start nu met Gratis 10-Dagen Try Out

Voor nieuwe leden van Reload Studios Oisterwijk geldt: de eerste 10-dagen gratis biocircuit fitness. We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent.

Waarom Reload Studios?

Bij Reload Studios Oisterwijk behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Reload Studios onderscheidt zich van andere sportscholen vanwege:

  • Gegarandeerd resultaat in slechts 30 minuten
  • 90 Dagen Garantie
  • Hét alternatief voor de normale sportschool
  • Kleinschalig, huiselijk en sfeervol met echte persoonlijke aandacht
  • Een veilige, effectieve en uitdagende training voor het hele lichaam

Reload Studios biedt een nieuwe manier van fitness in Oisterwijk, Udenhout, Moergestel, Heukelom, Haaren en Berkel-Enschot: Biocircuit, hét alternatief voor de normale sportschool en is niet vergelijken met Milon Cirkel of eGym. Behaal je doelstelling met 2 keer per week 30 minuten trainen. Wil jij starten met sporten, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan is Reload Studios Oisterwijk de oplossing voor jou!

Uitsluitend online aan te vragen!

Vul hieronder je gegevens in en start met 10 dagen gratis biocircuit fitness. Wij nemen direct contact met je op voor een startafspraak.

Aanmelden voor de 10-Dagen Try Out

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in