Vragen en antwoorden m.b.t. heropening 1 juli

Welke Corona voorzorgsmaatregelen heeft Reload Studios Oisterwijk getroffen?
Klik hier voor onze voorzorgsmaatregelen.

Is het veilig om te sporten bij Reload Studios?
Ja 100%! Het RIVM heeft besloten om vanaf 1 juli open te mogen onder strikte voorwaarden. Deze kun je hierboven lezen.

Moet ik mijn bezoek reserveren en werken jullie met tijdsblokken?
Ja, om te kunnen trainen dien je jouw Biocircuit training te reserveren. Jouw reservering wordt gemaakt in de 'Mywellness' app. Onder het 'Biocircuit' maak je jouw keuze en tijdslot van de training. 

Waarom moet je reserveren?
Het RIVM verplicht sportscholen met reservering te werken, de reden hiervoor is om geen grote piek van mensen te voorkomen en zo gespreid mogelijk te komen en mocht er een corona besmetting opduiken kunnen wij snel opsporen wie er op dat moment in de club is geweest.

Doet Reload Studios Oisterwijk een gezondheidscheck?
Ja dat doen we, voorafgaand aan elk bezoek dien je via de mywellness-app de ‘gezondheidscheck COVID-19 Triage’ vragen te beantwoorden en het resultaat van de check te tonen bij binnenkomst aan ons team van Reload Studios. Kijk hier voor de vragen

Hoe moet ik de Mywellness-app downloaden en installeren?
Klik hier voor uitleg en het stappenplan.

Kan ik de boutique bezoeken zonder lidmaatschapsband?
Nee, zonder lidmaatschapsband kun je de boutique niet bezoeken. Het is van zéér groot belang dat je je lidmaatschapsband bij hebt. Zo kunnen wij onze verplichting om bezoeken te registreren nakomen.

Hoe gaat het Biocircuit in zijn werk tijdens de 1,5 meter maatregelen?
Per tijdslot is mogelijk om met maximaal 2 personen te trainen op het Biocircuit.
Bij binnenkomst meld je je aan en ontvang je van ons een desinfectie spray en mircovezel doekje om te gebruiken tijdens jouw training op het Biocircuit. Spray nooit direct op het toestel maar eerst op het doekje om het toestel te desinfecteren. Na afloop lever je de spray en doek in.
De rusttijd (wisseltijd tussen de toestellen) is aangepast van 35 seconden naar 60 seconden om meer tijd te hebben voor het reinigen.

Kan ik samen met iemand komen sporten ook al hoort die niet tot hetzelfde huishouden?
Ja dat kan, echter je moet wel altijd de 1,5 meter maatregel in acht nemen.

Beschikt Reload Studios over een goede ventilatie systeem?
Ja, Reload Studios beschikt over een goede ventilatiesysteem waar geventileerd wordt met 100% verse buitenlucht zodat er geen recirculatie plaats vindt.

Moet ik verplicht een handdoek gebruiken?
Ja, dat is verplicht.

Ik ben (nog) geen lid, maar ik wil graag op proef komen sporten. Kan dat?
Ja dat kan, het is wel van belang dat je een proeftraining aanvraagt via de website of je registreert bij de desk. Let op: proefsporten is enkel en alleen mogelijk op basis van een vooraf gemaakte afspraak.

Kan ik gebruik maken van de omkleedruimtes en de douche?
Ja dat kan! Onze boutique beschikt over 2 omkleedruimtes voor 1 persoon en een doucheruimte voor 1 persoon. 

Mywellness-app geeft aan dat ik geen training kan boeken?
Dat is vervelend. Waarschijnlijk heb je een ander mailadres gebruikt dan die bij ons bekend is. Voor het maken van een account gebruik het mailadres wat bij Reload Studios bekend is, dit is het mailadres waarop jij onze nieuwsbrieven ontvangt.

Mijn vraag staat er niet bij, hoe kan ik antwoord krijgen op mijn vraag?
Begrijpelijk dat je vragen hebt, omdat het voor iedereen een uitzonderlijke situatie is, hopen wij op jouw begrip. Klik en mail je vraag en we komen zo snel mogelijk bij je op terug.

Nu: Maak kennis met 1 Gratis Proefmaand!

Speciale uitnodiging voor nieuwe leden: 1 gratis Proefmaand!

Waarom Reload Studios?

Bij Reload Studios Oisterwijk behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Reload Studios onderscheidt zich van andere sportscholen vanwege:

  • Fit in slechts 30 minuten per training
  • Hét alternatief voor de normale sportschool
  • Een veilige, effectieve en uitdagende training voor het hele lichaam

Reload Studios biedt een nieuwe manier van fitness in Oisterwijk, Udenhout, Moergestel, Heukelom, Haaren en Berkel-Enschot: Biocircuit, hét alternatief voor de normale sportschool en is niet vergelijken met Milon Cirkel of eGym. Behaal je doelstelling met 2 keer per week 30 minuten trainen. Wil jij starten met sporten, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan is Reload Studios Oisterwijk de oplossing voor jou!

Claim 1 van de 30 GRATIS Biocircuit Fitness Proefmaanden!

Reload Studios Oisterwijk heeft een speciale actie voor nieuwe leden: 1 gratis Proefmaand Biocircuit fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in om de gratis maandkaart te claimen. We bellen je om een afspraak te maken.

Aanmelden voor de gratis proefmaand

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in