Vragen en antwoorden

Update: 15-12-2020

Is Reload Studios Oisterwijk geopend?
Nee helaas, op dit moment zijn wij gesloten op last van het RIVM tot 19 januari. Wel zijn wij telefonisch bereikbaar om je te woord te staan tijdens onze reguliere openingstijden. 

Welke faciliteiten bieden jullie nu aan tijdens deze 5 weken?
De boutique is dicht, maar onze dienstverlening is wel beschikbaar. Vooral in deze tijd is blijven bewegen cruciaal en Reload Studios wil zijn maatschappelijke bijdrage daar volop in blijven leveren. Sterker nog, we hebben onze dienstverlening nog persoonlijker en nog meer maatwerk gemaakt.
We bieden Reload TV aan. Hiermee train je thuis met onbeperkte toegang tot meer dan 100 video’s en volg onze workouts via livestream. 

Ik wil graag meedoen met een livestream workout, kan dat?
Ja, dat kan! Ben je klant van Reload Studios, dan kun je via de Mywellness-app je gewenste les reserveren.

Kan ik livestream of on demand lessen afspelen via mijn tv? 
Ja dat kan! Synchroniseer eerst je telefoon of tablet met je tv, vervolgens open je de Mywellness App en volg de livestream workout. On Demand video's zijn direct vanuit de video's te streamen naar jouw tv. 

Ik krijg geen beeld en/of geluid bij de livestream lessen?
Wat vervelend. Waarschijnlijk staan jouw instellingen in Mywellness App niet goed en heb je geen toestemming gegeven om microfoon en camera te gebruiken. 

Mijn vraag staat er niet bij, hoe kan ik antwoord krijgen op mijn vraag?
Begrijpelijk dat je vragen hebt, omdat het voor iedereen een uitzonderlijke situatie is, hopen wij op jouw begrip. Klik en mail je vraag en we komen zo snel mogelijk bij je op terug.

Start nu met Gratis 10-Dagen Try Out

Voor nieuwe leden van Reload Studios Oisterwijk geldt: de eerste 10-dagen gratis biocircuit fitness. We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent.

Waarom Reload Studios?

Bij Reload Studios Oisterwijk behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Reload Studios onderscheidt zich van andere sportscholen vanwege:

  • Gegarandeerd resultaat in slechts 30 minuten
  • 90 Dagen Garantie
  • Hét alternatief voor de normale sportschool
  • Kleinschalig, huiselijk en sfeervol met echte persoonlijke aandacht
  • Een veilige, effectieve en uitdagende training voor het hele lichaam

Reload Studios biedt een nieuwe manier van fitness in Oisterwijk, Udenhout, Moergestel, Heukelom, Haaren en Berkel-Enschot: Biocircuit, hét alternatief voor de normale sportschool en is niet vergelijken met Milon Cirkel of eGym. Behaal je doelstelling met 2 keer per week 30 minuten trainen. Wil jij starten met sporten, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan is Reload Studios Oisterwijk de oplossing voor jou!

Uitsluitend online aan te vragen!

Vul hieronder je gegevens in en start met 10 dagen gratis biocircuit fitness. Wij nemen direct contact met je op voor een startafspraak.

Aanmelden voor de 10-Dagen Try Out

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in