Reserveer jouw training

Om te kunnen trainen dien je de training te reserveren. Jouw reservering wordt gemaakt in de 'Mywellness' app. Onder het 'Biocircuit' maak je jouw keuze en tijdslot van training. Heb je nog geen actief account, klik hier en start direct met aanmelden. Download daarna de 'Mywellness' app in jouw store hieronder of scan direct de QR-code. Klik voor de korte video hoe de app werkt en waar je het rooster kunt vinden

      

       

Reserveringsregels:
De reservering is meteen het tijdsslot waarin je bij Reload Studios mag zijn. Dus reserveer je bijvoorbeeld voor Biocircuit van 09:00 - 09:45 uur, dan mag je vanaf 09:00 uur Reload Studios betreden en dien je om 09:45 uur weg te zijn. 

  • Reserveren kan 7 dagen van te voren tot 12 uur vóór aanvang van jouw training.
  • Annuleren van reservering kan tot 24 uur vóór aanvang van jouw training.
  • Trainen is 45 minuten (tijdslot), maximaal 5 minuten vóór aanvang van jouw training aanwezig.

Nu: Maak kennis met 1 Gratis Proefmaand!

Speciale uitnodiging voor nieuwe leden: 1 gratis Proefmaand!

Waarom Reload Studios?

Bij Reload Studios Oisterwijk behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Reload Studios onderscheidt zich van andere sportscholen vanwege:

  • Fit in slechts 30 minuten per training
  • Hét alternatief voor de normale sportschool
  • Een veilige, effectieve en uitdagende training voor het hele lichaam

Reload Studios biedt een nieuwe manier van fitness in Oisterwijk, Udenhout, Moergestel, Heukelom, Haaren en Berkel-Enschot: Biocircuit, hét alternatief voor de normale sportschool en is niet vergelijken met Milon Cirkel of eGym. Behaal je doelstelling met 2 keer per week 30 minuten trainen. Wil jij starten met sporten, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan is Reload Studios Oisterwijk de oplossing voor jou!

Claim 1 van de 30 GRATIS Biocircuit Fitness Proefmaanden!

Reload Studios Oisterwijk heeft een speciale actie voor nieuwe leden: 1 gratis Proefmaand Biocircuit fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in om de gratis maandkaart te claimen. We bellen je om een afspraak te maken.

Aanmelden voor de gratis proefmaand

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Vul een voorkeurstijd in